Selecteer een pagina

Fun Factory Jam Slim Vibrator

26,90

Fun Factory Jam Slim Vibrator

Bekijk aanbieding

Artikelnummer: 2fe06e7fe9c5 Categorie: Tag:

Beschrijving

JAM – Small but mighty!

Op zoek naar topkwaliteit tegen een budgetprijs? U begrijpt het: ontmoet JAM, de kunstenaar uit de SlimVIBES-familie, door FUN FACTORY! Verlies jezelf in urenlange Jamsessie met deze kleine man. Laat de muzikant in je genieten van de intensiteit van het speelgoed en je vergeet al je zorgen terwijl je je overgeeft aan het moment. JAM is een op batterijen werkende MiniVIBRATOR die precies levert wat u nodig hebt. Net als zijn grotere tegenhangers JAZZIE en JOUPIE, is het gemaakt van siliconen van medische kwaliteit, is het waterdicht en uitgerust met een krachtige kwaliteitsmotor Made in Germany. Intern gebruikt, functioneert JAM als een klassieke staaf-vibrator met een flexibele en licht gebogen punt om de G-spot te lokaliseren en de clitoris te stimuleren. Wanneer het wordt vastgehouden in de palm van de hand, kan het worden gebruikt als een massageapparaat om het hele lichaam te stimuleren, inclusief de clitoris. Laat jezelf op met een Jamsessie en laat je met deze kleine kerel gaan, je zult genieten van zijn artistieke aanrakingen en gevoel voor ritme.

De slanke, compacte MiniVIBRATOR JAM is een meester in improvisatie. Solo of duet, zachtaardig of krachtig – het is altijd klaar voor actie en laat je wegdromen in je fantasieën. Deze betaalbare, op batterijen werkende BasicTOY wint iedereen voor zich met zijn kwaliteit, design en prijs.

– MiniVIBRATOR
– Slanke vorm SlimVIBE
– Slanke vorm maakt het erg goed voor vrouwen en paren die de voorkeur geven aan slanke vibrators
– Gestructureerde siliconen omhulsel voor intense stimulatie
– Gebogen tip om de G-spot te vinden
– Zeer compact, dus wanneer het in de palm van de hand wordt gehouden, wordt het een oplegvibrator
– Eén vibratieniveau vol pit
– Krachtige motor
– Werkt op batterijen met slechts één AA-batterij!
– Verwijder GEEN papier in het batterijvak!
– Klaar om te gaan! Eenvoudige bediening met de dop “EASY TWIST” gemaakt van lichaamsvriendelijk ABS-plastic
– 100% waterdicht
– Fluweelzachte siliconen van medische kwaliteit met een aangenaam flexibel uiteinde van het speelgoed – zacht voor het lichaam en geurloos!
– Gemakkelijk schoon te maken met de TOYCLEANER, speciaal gemaakt voor siliconenspeelgoed en de schaamstreek … of met water en milde zeep
– Gemaakt in Duitsland
– Beste FUN FACTORY-kwaliteit voor een klein budget
– De ideale basicTOY
– In donkerblauw of neonoranje

Een gedeelde passie, goede vibraties en een harmonieus spel met veel ruimte voor creativiteit, langdurige JAM-sessies zijn niet langer een exclusief experimenteel plezier voor muzikanten. De compacte MiniVIBRATOR JAM is een goed afgeronde performer die je liefdesleven zal verrijken met harmonieuze ritmes en opwindende vibraties. Als een slanke staafvibrator met een licht gekromde en flexibele punt voor de G-spot, verwent JAM van binnenuit spot-on. Wordt hij vastgehouden in de palm van de hand dan kan hij ook worden gebruikt als een oplegvibrator om alle externe erogene zones te stimuleren. Probeer een JAM-sessie en ervaar de extatische beats van het speelgoed! Solo of in een duet, deze vibrator is de kleinste van de SlimVIBES maar het is altijd een genoegen om een grote rol te spelen in het orkest!

Met zijn handige formaat past de JAM discreet in elke handtas en net als zijn vriend JAZZIE gaat hij graag met u op tournee om zijn improvisatietalenten op de meest inspirerende plekken te laten zien. Met slechts één batterij is de JAM altijd en overal klaar voor gebruik en dankzij de speciale afdichting in de dop, zal hij net zo goed onder water spelen.
De revolutionaire eenvoudige bediening met de “EASY TWIST” -dop en het onverslaanbaar bedwelmende trillingsniveau zorgen ervoor dat je volledig in het moment wordt meegenomen. Met een partner of solo verwent de JAM jou als een echte performer van binnen en van buiten, en hij wacht niet om gevraagd te worden voor een toegift! In klassiek donkerblauw of in modern neonoranje, is het een echte head-turner bij elke privé-JAM-sessie.

12,7 cm en Ø 2,8 cm

Extra informatie

Merk