Selecteer een pagina

Kunstvagina VerSpanken – Smooth (with FoamWieners Solid Blue)

32,95

Kunstvagina VerSpanken – Smooth (with FoamWieners Solid Blue)

Bekijk aanbieding

Artikelnummer: 4681 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Een nieuw soort home entertainment-systeem voor mannen.

Je kent het gevoel dat je voor de eerste keer intiem bent met iemand… Het moment dat je voor het eerst naar binnen gaat… dat ongelooflijke, schandalige gevoel dat je meeneemt naar de rand. Het gevoel van in- en uitglijden… overspoeld worden door volle, warme, zachte lippen die je diep nemen en je laten komen op de manier waarop je wilt, wanneer je wilt. Dat is VérSpanken!

VérSpanken is voor jou gemaakt. Het gaat om de druk die je wilt, het gaat om de temperatuur die goed voelt, het gaat om de textuur die je terug laat komen voor meer. Met de open behuizing en kliksluiting, regelt de gebruiker de druk. In tegenstelling tot andere speeltjes, kan de gebruiker de textuur en zelfs de temperatuur beheersen. Er zijn zes verschillende insert opties beschikbaar: FoamWieners (inbegrepen in de VérSpanken verpakking) en WaterWieners (afzonderlijk verkocht), beide verkrijgbaar in Smooth (blauw), Bumpy (groen) en Wavy (paars) texturen. Met deze variaties zijn de combinaties eindeloos. De WaterWieners kunnen worden gebruikt in verschillende temperaturen door ze in de magnetron te verwarmen of ze in de koelkast te koelen. Aangezien er twee afzonderlijke inserts in de VérSpanken zitten, kan de gebruiker de temperaturen, texturen en/of dichtheden (schuim of water) combineren. Het ontwerp van VérSpanken maakt het ook mogelijk om voor een groot aantal masturbatietechnieken de ervaring te veranderen! En aangezien VérSpanken een open einde heeft, is opruimen een koud kunstje. Het is ook zeer geschikt voor koppels! Gemaakt van 100% recyclebare materialen, bevat VérSpanken, net als alle Big Teaze Toys, geen latex, ftalaten, lood of zware metalen.

Verspanken is ongeveer 23 cm lang en 10 cm breed. Octrooi(en) aangevraagd.

FoamWieners:
– Zachter
– Lichter
– Inbegrepen bij Verspanken
– Eenvoudig te reinigen
– Verkrijgbaar in Smooth, Bumpy en Wavy texturen

Erotische speeltjes

Op WomenToys.nl vind je een uitgebreid assortiment van erotische speeltjes en accessoires die speciaal zijn ontworpen om je intieme momenten te verrijken en te intensiveren. Of je nu nieuw bent in de wereld van sensuele ontdekkingen of al ervaren bent, bij WomenToys.nl hebben we voor ieder wat wils. Van krachtige vibrators tot elegante dildo’s en spannende accessoires, onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd voor kwaliteit, genot en veiligheid. We begrijpen het belang van privacy en discretie, daarom zorgen we voor onopvallende verpakking en snelle, discrete levering.

Bij WomenToys.nl geloven we in de kracht van plezier en zelfontdekking, en we zijn er trots op om je te ondersteunen bij het verkennen van je eigen sensualiteit. Blader door ons assortiment, vind het perfecte product voor jouw verlangens en ervaar een wereld van genot binnen handbereik. Ontdek waarom duizenden tevreden klanten voor WomenToys.nl kiezen. Bestel vandaag nog en neem de regie over je eigen genot.

Speciale actie!

Normale verzendkosten: € 5.95. U betaald geen verzendkosten boven de 75 euro en ontvangt altijd een gratis erotische verassing! Let op verwerkingstijd na bestellen 1-3 werkdagen

Kunstvagina VerSpanken – Smooth (with FoamWieners Solid Blue). Erotisch shoppen doe je bij Women Toys; De lekkerste en leukste vrouwenspeeltjes.

Extra informatie

Merk