Selecteer een pagina

Lelo Hugo 2 Prostaat Vibrator Met App Groen

178,90

Lelo Hugo 2 Prostaat Vibrator Met App Groen

Bekijk aanbieding

Artikelnummer: 7350075029448 Categorie: Tag:

Beschrijving

De Lelo Hugo 2 Prostaat Vibrator Met App is een prachtige  prostaat massager met een vernieuwd ontwerp voor een perfecte pasvorm en spectaculaire 16 genotinstellingen.

Hij heeft meer kracht met een verlengde batterijlevensduur voor onbeperkte toegang tot prostaatorgasmen. Hij is compatibel met de LELO-app, waardoor gebruikers meer controle hebben over het apparaat en extra standen kunnen ontgrendelen.

Speciale functies
HUGO™ 2 is compatibel met de LELO-app, waardoor je meer standen kunt ontgrendelen en kunt experimenteren met verschillende intensiteiten om jouw 'sweet spot' te vinden.

De LELO app geeft je niet alleen meer mogelijkheden om met je HUGO™ 2 te spelen, maar biedt nog veel meer voordelen. Het is een multifunctionele seksuele wellness hub gewijd aan de menselijke seksualiteit, boordevol met meer dan 4.000 artikelen, levendige erotische literatuur en waardevolle relatietips.

Specificaties:
Afmeting: 104 x 107 x 41 mm 
Inbrengbare lengte: 72 mm
Materialen: Lichaamsveilige siliconen, ABS kunststof
Afwerking: Glad
Gewicht: 121 g 

Gebruik ZONDER App
– Laad uw HUGO™ 2 voor het eerste gebruik 2 uur op.
– Druk op de (( )) knop om hem aan te zetten.
– De LED-lampjes knipperen om het batterijniveau aan te geven.
– De LED-lampjes blijven branden om het trillingsniveau aan te geven.
– Druk op de (( )) knop om te schakelen tussen de standen die worden ingesteld op 100% intensiteit.
– Druk 3 seconden op de middelste knop om het apparaat uit te schakelen.

Gebruik MET App
– Laad uw HUGO™ 2 voor het eerste gebruik 2 uur op.
– DOWNLOAD DE IOS / ANDROID versie.
– Druk de (( )) knop 3 seconden in om het apparaat aan te zetten en activeer de Bluetooth.
– Alle LED-lampjes knipperen tegelijkertijd, om de Bluetooth koppeling aan te geven.
– Open de LELO™ APP en zoek het speelgoedicoontje onderin het scherm. Zoek uw HUGO™ 2 en selecteer ''Verbinden''. Houd de knop op uw apparaat ingedrukt. Bevestig de verbinding door nogmaals op de knop van uw product te drukken.
– Ga naar ''MIJN LELO TOYS'' en selecteer ''SPELEN''.
– Kies uit drie verschillende besturingsmodi.
– Selecteer ''INSTELLINGEN'' om extra modi te configureren.
– Om uw instellingen op te slaan voor offline gebruik, selecteert u ''OPSLAAN'' onderaan uw scherm.
– Gebruik het drop-down menu om de standaard automatische uitschakeling in te stellen van 10-20 minuten.U kunt het batterijniveau controleren in de linkerbovenhoek.

Erotische speeltjes

Op WomenToys.nl vind je een uitgebreid assortiment van erotische speeltjes en accessoires die speciaal zijn ontworpen om je intieme momenten te verrijken en te intensiveren. Of je nu nieuw bent in de wereld van sensuele ontdekkingen of al ervaren bent, bij WomenToys.nl hebben we voor ieder wat wils. Van krachtige vibrators tot elegante dildo’s en spannende accessoires, onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd voor kwaliteit, genot en veiligheid. We begrijpen het belang van privacy en discretie, daarom zorgen we voor onopvallende verpakking en snelle, discrete levering.

Bij WomenToys.nl geloven we in de kracht van plezier en zelfontdekking, en we zijn er trots op om je te ondersteunen bij het verkennen van je eigen sensualiteit. Blader door ons assortiment, vind het perfecte product voor jouw verlangens en ervaar een wereld van genot binnen handbereik. Ontdek waarom duizenden tevreden klanten voor WomenToys.nl kiezen. Bestel vandaag nog en neem de regie over je eigen genot.

Extra informatie

Merk