Selecteer een pagina

Middelen Extase Sensuel – Feromonen Chocoladeverf

13,95

Middelen Extase Sensuel – Feromonen Chocoladeverf

Bekijk aanbieding

Artikelnummer: 4598 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De unieke Fermonen Chocoladeverf in de markt. Zeer lekker en bij het toevoegen van verrassend leuke met een krachtige aantrekkingskracht zin, met een zeer gunstige 50 ml formaat.

De lustopwekkende kracht van chocolade in al zijn macht … tekenen, tekenen, schrijven over het lichaam van uw partner, ontdek de spannende ontremming en het effect van het grootste genoegen … en geniet van uw dwaasheden van de liefde … Bevochtig de borstel en toe te passen om de gewenste delen van het lichaam van je partner of giet direct en teken mee.

Erotische speeltjes

Op WomenToys.nl vind je een uitgebreid assortiment van erotische speeltjes en accessoires die speciaal zijn ontworpen om je intieme momenten te verrijken en te intensiveren. Of je nu nieuw bent in de wereld van sensuele ontdekkingen of al ervaren bent, bij WomenToys.nl hebben we voor ieder wat wils. Van krachtige vibrators tot elegante dildo’s en spannende accessoires, onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd voor kwaliteit, genot en veiligheid. We begrijpen het belang van privacy en discretie, daarom zorgen we voor onopvallende verpakking en snelle, discrete levering.

Bij WomenToys.nl geloven we in de kracht van plezier en zelfontdekking, en we zijn er trots op om je te ondersteunen bij het verkennen van je eigen sensualiteit. Blader door ons assortiment, vind het perfecte product voor jouw verlangens en ervaar een wereld van genot binnen handbereik. Ontdek waarom duizenden tevreden klanten voor WomenToys.nl kiezen. Bestel vandaag nog en neem de regie over je eigen genot.

Speciale actie!

Normale verzendkosten: € 5.95. U betaald geen verzendkosten boven de 75 euro en ontvangt altijd een gratis erotische verassing! Let op verwerkingstijd na bestellen 1-3 werkdagen

Middelen Extase Sensuel – Feromonen Chocoladeverf. Erotisch shoppen doe je bij Women Toys; De lekkerste en leukste vrouwenspeeltjes.

Extra informatie

Merk