Selecteer een pagina

So Divine Kiss Kiss Rabbit Vibrator 18 Cm

0,00

So Divine Kiss Kiss Rabbit Vibrator 18 Cm

Bekijk aanbieding

Artikelnummer: 5060279621615 Categorie: Tag:

Beschrijving

Met zijn clitorale stimulator en zacht gevormde schacht, heeft deze So Divine Kiss Kiss Rabbit Vibrator 18 Cm zowel je clitorale als G-spot orgasme behoeften gedekt voor een intens gemengd orgasme.

Zowel de stimulator als de schacht kunnen afzonderlijk worden bediend en met drie snelheden en zeven pulserende patronen bereik je in een mum van tijd nieuwe hoogtepunten.

Om de rabbit vibrator in stand-by modus aan te zetten, houdt u de middelste knop ingedrukt. Smeer de schacht van de rabbit vibrator in met veel glijmiddel op waterbasis en breng hem in de vagina in.

Laat de clitorisstimulator zachtjes op de clitoris rusten. Druk op de bovenste en onderste knop om de functies van de schacht te doorlopen. Om door de functies op de stimulator te schakelen, druk je op de rechter en linker knop totdat je jouw perfecte instelling hebt gevonden. Om de rabbit vibrator uit te schakelen houdt u de middelste knop ingedrukt.

Specificaties
Functies: 20 functies
Oplaadtijd: Tot 3 uur
Lengte 18 Cm
Inbrengbare lengte: 12 Cm

Erotische speeltjes

Op WomenToys.nl vind je een uitgebreid assortiment van erotische speeltjes en accessoires die speciaal zijn ontworpen om je intieme momenten te verrijken en te intensiveren. Of je nu nieuw bent in de wereld van sensuele ontdekkingen of al ervaren bent, bij WomenToys.nl hebben we voor ieder wat wils. Van krachtige vibrators tot elegante dildo’s en spannende accessoires, onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd voor kwaliteit, genot en veiligheid. We begrijpen het belang van privacy en discretie, daarom zorgen we voor onopvallende verpakking en snelle, discrete levering.

Bij WomenToys.nl geloven we in de kracht van plezier en zelfontdekking, en we zijn er trots op om je te ondersteunen bij het verkennen van je eigen sensualiteit. Blader door ons assortiment, vind het perfecte product voor jouw verlangens en ervaar een wereld van genot binnen handbereik. Ontdek waarom duizenden tevreden klanten voor WomenToys.nl kiezen. Bestel vandaag nog en neem de regie over je eigen genot.

Extra informatie

Merk