Selecteer een pagina

So Divine Pearl Mini G-Spot Vibrator 10 Cm

0,00

So Divine Pearl Mini G-Spot Vibrator 10 Cm

Bekijk aanbieding

Artikelnummer: 5060279622605 Categorie: Tag:

Beschrijving

De So Divine Pearl Mini G-Spot Vibrator 10 Cm is gebogen en gevormd om je interne erogene zones te strelen en te stimuleren, neem het op jouw tempo met 10 verschillende standen om je snelheid aan te passen en geniet van een diep, bevredigend hoogtepunt.

Smeer de G-spot vibrator in met voldoende glijmiddel voordat je hem inbrengt. Houd de powerknop aan de basis van het product 3 seconden ingedrukt om in te schakelen. Druk nogmaals om een functie te kiezen. Om uit te schakelen houdt u de knop 3 seconden ingedrukt.

Erotische speeltjes

Op WomenToys.nl vind je een uitgebreid assortiment van erotische speeltjes en accessoires die speciaal zijn ontworpen om je intieme momenten te verrijken en te intensiveren. Of je nu nieuw bent in de wereld van sensuele ontdekkingen of al ervaren bent, bij WomenToys.nl hebben we voor ieder wat wils. Van krachtige vibrators tot elegante dildo’s en spannende accessoires, onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd voor kwaliteit, genot en veiligheid. We begrijpen het belang van privacy en discretie, daarom zorgen we voor onopvallende verpakking en snelle, discrete levering.

Bij WomenToys.nl geloven we in de kracht van plezier en zelfontdekking, en we zijn er trots op om je te ondersteunen bij het verkennen van je eigen sensualiteit. Blader door ons assortiment, vind het perfecte product voor jouw verlangens en ervaar een wereld van genot binnen handbereik. Ontdek waarom duizenden tevreden klanten voor WomenToys.nl kiezen. Bestel vandaag nog en neem de regie over je eigen genot.

Extra informatie

Merk