Selecteer een pagina

Svakom Trysta Rabbit Vibrator 19 Cm Roos

0,00

Svakom Trysta Rabbit Vibrator 19 Cm Roos

Bekijk aanbieding

Artikelnummer: 6959633100585 Categorie: Tag:

Beschrijving

Svakom Trysta Rabbit Vibrator heeft 7 verschillende modi en 5 intensiteiten in elke modus, dus je hebt 7 x 5 = 35 selecties. Meer manieren om te ontdekken.

Waterdicht
Trysta is waterdicht gemaakt, wat betekent dat u het naar het bad of het zwembad kunt brengen.

Krachtige trillingen
Trysta maakt gebruik van krachtige hoogfrequente motoren die je in slechts een paar minuten naar je orgasme kunnen brengen.

Gloednieuw clitoris-stimulatorontwerp
Eén motor voor G-spotmassage, de andere voor clitoris masseren. De engel van de clitoris-stimulator is kleiner zodat hij gemakkelijk bij de clitoris komt en extra stimulatie geeft.

Gerichte rollende G-spotstimulatie
Eén motor voor G-spotmassage, de andere voor clitorismassage . De engel van de clitoris-stimulator is kleiner, zodat hij gemakkelijk bij de clitoris komt en voor extra stimulatie zorgt.

Dubbele motor verdubbelt het plezier
Trysta heeft twee afzonderlijke, stimulerende motoren in de slanke, lichaams- veilige siliconen, u zult zeker ultieme tevredenheid krijgen met zowel interne G-spot als externe clitorisstimulatie. Bovendien zal de rollende bal je zeker naar een nieuwe hoogte van extase brengen.

Kenmerken
– Krachtige vibraties
– Gerichte rollende G-spot stimulatie
– Gloednieuw clitoris stimulatorontwerp
– Waterdicht
– 100 % waterdicht
– 35 verschillende frequentie-ervaringen
– Gemaakt van milieuvriendelijk materiaal
– Oplaadbaar

Specificaties
Materiaal: lichaamsveilige siliconen
Grootte: 186x60x35mm
Gewicht: 127g
Batterijcapaciteit: 430 mAh
Batterijtype: polymeer lithiumbatterij
Oplaadtijd: 2 uur
Maximaal continu gebruik: 1 uur
Trillingsmodi: 7
Intensiteiten: 5
Waterafstotendheid: 100% waterdicht

Erotische speeltjes

Op WomenToys.nl vind je een uitgebreid assortiment van erotische speeltjes en accessoires die speciaal zijn ontworpen om je intieme momenten te verrijken en te intensiveren. Of je nu nieuw bent in de wereld van sensuele ontdekkingen of al ervaren bent, bij WomenToys.nl hebben we voor ieder wat wils. Van krachtige vibrators tot elegante dildo’s en spannende accessoires, onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd voor kwaliteit, genot en veiligheid. We begrijpen het belang van privacy en discretie, daarom zorgen we voor onopvallende verpakking en snelle, discrete levering.

Bij WomenToys.nl geloven we in de kracht van plezier en zelfontdekking, en we zijn er trots op om je te ondersteunen bij het verkennen van je eigen sensualiteit. Blader door ons assortiment, vind het perfecte product voor jouw verlangens en ervaar een wereld van genot binnen handbereik. Ontdek waarom duizenden tevreden klanten voor WomenToys.nl kiezen. Bestel vandaag nog en neem de regie over je eigen genot.

Extra informatie

Merk