Selecteer een pagina

Vive Mira Spinning G-spot Tarzan Vibrator 21 Cm Zwart

138,90

Vive Mira Spinning G-spot Tarzan Vibrator 21 Cm Zwart

Bekijk aanbieding

Artikelnummer: a9c9155e2ca2 Categorie: Tag:

Beschrijving

De Vive Mira Spinning G-spot Tarzan Vibrator 21 Cm beschikt over een G-spot stimulator met 10 functies vol met draaiende kralen, plus een vibrerende G-spot tip met 10 functies en een speciale clitoris vibrator met 10 functies, waardoor het een kracht is om rekening mee te houden met!

Krachtpatser van plezier
De 3 motoren geven je meer dan 1.000 mogelijke unieke instellingen om mee te spelen, waardoor de Mira een krachtpatser van plezier wordt.

100% zijdezacht siliconen
Gemaakt van 100% zijdezacht siliconen van medische kwaliteit, het is 100% waterdicht (ipx7) en extreem stil met minder dan 60 dB, wat betekent dat niemand je bedrijf hoeft te kennen.

Batterij
Ze bevat een USB magnetische oplaadbare lithium-ion batterij, die, wanneer volledig opgeladen met zijn USB-kabel, 50 minuten gepassioneerde speeltijd zal bieden. Gewoon aansluiten en opladen!

Climax
Wanneer je bijna een climax nadert, zal slechts één druk op de speciale functie climax-knop alle motoren onmiddellijk op volle kracht / snelheid brengen en, nog belangrijker, je naar een wereldschokkend orgasme brengen.

Kenmerken:
Lengte: 21,5 cm
Lengte om in te brengen: 11,5 cm
Diameter: 4,2 cm
Gewicht: 160 gram
Aantal motoren: 3
Snelheden: 10
Geluidsniveau: 60 dB
Oplaadbaar: Ja
Oplaadtijd: 180 min
Levensduur opgeladen batterij: 50 min
Waterbestendig: Ja
Spatwaterbestendig: Ja
Flataatvrij: Ja
Materialen: Silicone, ABS

Extra informatie

Merk